Retourneren

Heb je een product ontvangen dat niet de juiste maat heeft of had je toch liever een andere kleur gehad? Wil je ruilen tegen een ander product? Geen probleem! Meldt dit aan ons binnen 14 dagen via kim@rogueroyalty.com en ontvang een retourlabel van ons. Gebruik de volgende gegevens:

1. Het ordernummer.
2. Het product dat je ervoor in de plaats zou willen hebben.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U krijgt van ons een retourlabel waarmee U het artikel naar ons toe kan zenden. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd*. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via kim@rogueroyalty.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.”

Uitsluitingen op het retourneren van producten zijn onder andere verzegelde producten waarbij de verzegeling verbroken is, gebruikt speelgoed en producten met een houdbaarheidsdatum. De volledige uitsluitingen van retouren zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

*Indien niet de gehele order retour wordt gezonden, zullen alleen de kosten van het geretourneerde product minus retourkosten worden gecrediteerd.

Subscribe