VRIJ VAN VERZENDKOSTEN - BINNEN NL VANAF €1000

Uw winkelwagen is leeg

Honden halsbanden leer

Honden halsbanden leer shop je natuurlijk bij Rogue Royalty

Een halsband voor een hond is natuurlijk erg handig om een riem aan vast te maken, maar het wordt door vele hondeneigenaren ook steeds meer gezien als een echte accessoire voor de hond. Wat sieraden zijn voor de mens, zijn honden halsbanden van leer voor de hond. Voor de meest uitgebreide collectie lederen honden halsbanden moet je zonder twijfel bij Rogue Royalty zijn.

Rasechte kwaliteitsproducten

Een halsband met een mooi en opvallend uiterlijk is een ding, maar de hoogste prioriteit bij onze honden halsbanden leer is kwaliteit en duurzaamheid. Onze halsbanden worden gemaakt om zeer lang mee te gaan. Geen belasting meer voor het milieu omdat goedkope halsbanden van slechte kwaliteit na korte tijd weer bij het vuilnis belanden. Onze halsbanden zijn stevig en geven de eigenaar het vertrouwen ook een heel grote en sterke hond zonder moeite aan te kunnen. Tevens wordt de binnenzijde van de halsband gevoerd met zacht nappaleder voor comfort voor de hond. Voor het kleuren van het leder gebruiken we alleen natuurlijke kleurstoffen. Dit is een voorbeeld van zaken waar wij aandacht aan geven bij de productie van onze honden accessoires.

Goede doelen

Naast het feit dat je bij ons de beste kwaliteit honden halsbanden leder koopt, is het ook de moeite waard om te vermelden dat wij vierkant achter een aantal goede doelen staan. Wij zetten ons met ons productieproces al in voor een duurzame wereld zonder onnodige verspilling. Maar waar we ons ook voor inzetten, is het ondersteunen van reddingswerkzaamheden en activiteiten aan de frontlijn van anti stroperij teams.

Honden halsbanden leer bestellen bij Rogue Royalty

Wil jij ook gebruik maken van onze kwaliteitsproducten, bezoek dan snel de shop en sta versteld van ons aanbod. Wil je de bestelling (deels) retourneren, dan is dat geen enkel probleem. Na ontvangst van je bestelling heb je veertien dagen de tijd om de bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Voor vragen en opmerkingen kun je ons mailen.

Neem contact op!