VRIJ VAN VERZENDKOSTEN - BINNEN NL VANAF €1000

Uw winkelwagen is leeg

Honden tuigen

Honden tuigen van uitstekende kwaliteit koopt u bij Rogue Royalty

Een hond als huisdier heeft over het algemeen een positief effect op onze gezondheid. We zijn meer ontspannen en komen makkelijker met andere mensen in contact. Omdat we nergens een trouw maatje vinden dan in een hond, wil je er natuurlijk ook goed voor zorgen. Gebruik voor het uitlaten van je hond een van onze honden tuigen voor hoog comfort bij je hond.

Comfortabel en van uitstekende kwaliteit

Een hondentuig is prettig voor een hond om te dragen. De druk wordt beter verdeeld over het hele lichaam en voorkomt extra belasting op de nekwervels, zoals dat met een halsband het geval is. Daarom is het, zeker voor de sterke hond, heel goed om een tuig te gebruiken tijdens het uitlaten. Wij leveren uitstekende kwaliteit, of het nu leer of nylon tuigen betreft. Wij gebruiken bij de productie dan ook alleen uitsluitend premium kwaliteit leer, solide messing of metalen RVS fittingen. Bij ons geen massaproductie, waar al snel mankementen in de producten kunnen ontstaan, maar ieder product wordt individueel geproduceerd. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid assortiment waardoor je altijd vindt wat aan je wensen en eisen voldoet.


Duurzame materialen

Wij horen vaak genoeg dat halsbanden en hondentuigen snel kapot zijn, vooral als het goedkope artikelen zijn die alleen vanwege het leuke uiterlijk worden gekocht. Wij vinden het dan ook zonde dat er ieder jaar of zelfs vaker een halsband of tuig bij het vuilnis belandt omdat het kapot is. Daarom zorgen wij voor extra kwaliteit bij onze producten. Indien onze tips met betrekking tot nazorg worden opgevolgd, krijg je de garantie dat onze honden tuigen een gemiddeld hondenleven lang mee gaan.

Honden tuigen kopen bij Rogue Royalty

Kijk snel bij ons uitgebreide aanbod van halsbanden, tuigen, snacks en accessoires, want een gelukkige hond maakt de eigenaar ook gelukkig. Wij bieden uitstekende service en nazorg. Indien de bestelling niet naar verwachting is, kan deze (deels) binnen veertien dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Wij hopen je snel als onze klant te kunnen verwelkomen! 

Neem contact op!