VRIJ VAN VERZENDKOSTEN - BINNEN NL VANAF €1000

Uw winkelwagen is leeg

Nylon honden halsband Utrecht

Een nylon honden halsband kopen doe je bij Rogue Royalty in Utrecht

Rogue Royalty in Utrecht is specialist in halsbanden, tuigen, snacks, merchandise en huidverzorging voor honden. Zoek je een halsband die ontzettend sterk, maar zeer comfortabel is, dan koop je bij ons in de online shop een nylon honden halsband.

Ijzersterke kwaliteit

Al onze halsbanden worden met de grootst mogelijke zorg individueel geproduceerd. Als je kijkt naar ons aanbod van de nylon halsbanden, dan zie je artikelen die zelfs bij de sterkste hond veilig gebruikt kunnen worden. We hebben bijvoorbeeld de producten van SupaTuff in ons assortiment. SupaTuff is speciaal ontworpen voor grote en krachtige honden. Een nylon honden halsband uit onze shop heeft veiligheid, stevigheid en comfort hoog in het vaandel staan. Alle halsbanden binnen het assortiment van SupaTuff hebben sluitingen van roestvrij staal en een dubbele laag heavy duty stof. Wij weten als geen ander dat het uiterlijk tegenwoordig erg belangrijk is. Nu hebben wij kwaliteit, veiligheid en comfort als eerste prioriteit, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De honden halsbanden van nylon zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Garantie en duurzaamheid

Ken je dat, dat je regelmatig weer halsbanden en tuigen weg moet gooien omdat ze kapot zijn? Investeer dan in een van onze artikelen, zoals de nylon honden halsband. Wij zijn groot voorstander van duurzaamheid. Daarom durven wij te garanderen dat bijvoorbeeld onze SupaTuff lijn een gemiddeld hondenleven mee kan gaan. Behandel je de producten volgens ons advies en gaat het onverhoopt toch kapot, neem dan contact met ons op en dan handelen wij dit op de juiste manier met je af.

De online shop van Rogue Royalty

Is alleen het beste goed genoeg voor je trouwe viervoeter? Neem dan snel een kijkje in onze online shop. Halsbanden, tuigen, snacks, verzorging en merchandise spelen bij ons de hoofdrol. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop, maar mocht je toch, om welke reden dan ook, je bestelling (deels) willen retourneren, dan kan dat binnen veertien dagen. Je hoeft bij het retourneren geen reden op te geven. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bellen, maar we zijn het beste per mail te bereiken. Zien we je bestelling snel verschijnen?

Neem contact op!