VRIJ VAN VERZENDKOSTEN - BINNEN NL VANAF €1000

Uw winkelwagen is leeg

Onze beweegredenen

Rogue Royalty ondersteunt reddingswerkzaamheden en activiteiten aan de frontlijn van anti stroperij teams met trots door iets terug te geven. Hier zijn enkele van de projecten waarmee we actief betrokken zijn.

MKOMAZI NATIONAL PARK - TANZANIA

Het Mkomazi National Park is een enorme robuust, 3.500 vierkante kilometer groot wildreservaat in Noord-Tanzania. Samen met Tsavo vormt het een van de grootste en meest belangrijke beschermde ecosystemen op aarde en het is een vitaal toevluchtsoord voor twee bedreigde soorten, de zwarte neushoorn en Afrikaanse wilde hond. De Canine Anti Poaching Unit helpt het George Adamson Wildlife Preservation Trust onder leiding van Tony Fitzjohn door materialen en training te verstrekken ter ondersteuning van de oprichting van een nieuwe anti-stroperij honden brigade bij Mkomazi. Tony Fitzjohn is een natuurbeschermer die door een levenslange passie voor wild wordt aangedreven en hij leidt actief in het behoud van dieren in Oost-Afrika. In 2006 werd hij vereerd voor zijn werk met een UGO.
De nieuwe afdeling, bestaande uit een dubbele rol van opsporingshond / arrestatie en Infanterie Patrouille Hond, is gericht op de uitroeiing van de illegale handel van stroperij en vleesjacht. De twee honden, genaamd Bandit en Chocolate, werden oorspronkelijk door ons bij de Ol Pejeta Conservancy opgeleid voordat ze bij Mkomazi aankwamen om de anti stroperij inspanningen in het park te ondersteunen. We zullen het Mkomazi National Park blijven ondersteunen, en met behulp van royale sponsors en inzamelingscampagnes willen we naast gecertificeerde training de nieuwste materialen, kleding en eerste hulp training aanbieden om de succesvolle voortgang van de afdeling voort te zetten.

Rogue Royalty zijn trotse sponsors en leveranciers aan de Canine anti stroperij afdeling. http://www.animalssavinganimals.org/

OL PEJETA - KENYA

Ol Pejeta is een van de grootste zwarte neushoorn heiligdommen in Oost-Afrika. De hondenbrigade zet meer dan 90.000 hectare aan, en de hondenbrigade versterkt de inspanningen tegen het stropen door dieren te beschermen. Maar ook om de lokale gemeenschap te beschermen en om het werk van de KPR en andere natuurreservaten te ondersteunen. Onze werkzaamheden met Ol Pejeta begonnen in augustus 2013 met onze hoofdtrainer, ex-Royal Army Military Dog Instructeur Daryll Pleasants, die adviseerde en assisteerde bij de uitbreiding en moderniseren van het oorspronkelijke kennelblok om een extra elf Belgische Malanois-puppies te huisvesten alsmede een volledig functionele honden agility arena. Daryll heeft ook gesprekken gevoerd, rondleidingen en trainingen gegeven in de afdeling aan studenten en diverse reservaten.
De Ol Pejeta honden werden getraind en geclassificeerd door Daryll met elk een andere specialiteit, zoals: detectiehonden voor wapens, honden met multidisciplinaire en drievoudige rollen, aanvalshonden (die stil staan voor ambush-aanvallen), infanteriepatrouillehonden en opsporingshonden. De handlers werden ook getraind in specialistische honden tactiek, kennel management en honden verzorging, die met behulp van ons op het einde van de training volledig gecertificeerd waren. We hebben ook een uitrusting voor elke hond en handler gesponsord, zoals halsbanden, lijnen, speurlijnen en tuigen. We hebben dit project nu voltooid bij Ol Pejeta en zijn blij om te melden dat de sectie blijft helpen om niet alleen Ol Pejeta te beschermen, maar ook andere omliggende reservaten..
http://www.animalssavinganimals.org/

PIT TRACK - ZUID-AFRIKA

PIT-TRACK is een privé gefinancierde groep burgerwachten die de laatste van de zuidelijke witte neurshoorns in delen van Zuid-Afrika beschermen. Ze zijn gepassioneerd, vastberaden en leven een leven dat gewijd is aan het beschermen en redden van de laatste van deze prachtige schepsels tegen stropers. Ze zijn gespecialiseerd in het gebruik van hun getrainde APBT in de wildernissen van Zuid-Afrika, waar de strijd tegen stropers een constant geweld realiteit is. Zij zijn mensendie hun ziel naleven of opstaan en er iets aan doen! Rogue Royalty heeft een zeer speciale band met Pit-Track, we ondersteunen hen met trots en geloven in hun beweegredenen.
http://www.pittrack.co.za/