VRIJ VAN VERZENDKOSTEN - BINNEN NL VANAF €1000

Uw winkelwagen is leeg

Verzenden & Retourneren

VERZENDEN

Bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden (met uitzondering van zondag en feestdagen).

 

Verzendkosten:

Nederland: € 5,50 - Gratis verzending vanaf €100
België: € 8,25 - Gratis verzending vanaf € 100 
Duitsland: € 8,50 - Gratis verzending vanaf € 100
Luxemburg: € 11 - Gratis verzending vanaf € 140
Verenigd Koninkrijk: € 11,25 - Gratis verzending vanaf € 140 
Frankrijk: € 13,25 - Gratis verzending vanaf € 150 
Denemarken: € 13,50 - Gratis verzending vanaf € 150 
Spanje: € 15 - Gratis verzending vanaf € 200
Noorwegen: € 18,50 - Gratis verzending vanaf € 200 
Zwitserland: € 18,50 - Gratis verzending vanaf € 200

Staat het land waar je woon niet in deze lijst, stuur dan een e-mail naar kim@rogueroyalty.com

Zorg ervoor dat je de juiste maat bestelt. Als je hulp nodig hebt, mail ons dan met de volgende gegevens:

Nek omvang
Leeftijd
Ras / Type

Deze drie dingen kunnen ons helpen bij het bepalen van het juiste artikel voor je hond. Ons behulpzame team zorgt ervoor dat je de juiste maat krijgt zodra de eerste artikel is geretourneerd.

 

LOKALE BELASTINGEN

 

Van tijd tot tijd worden douanerechten of rechten geheven op goederen en je bestelling kan kosten oplopen afhankelijk van factoren die buiten onze controle zijn. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor deze kosten. Wij raden onze klanten aan bij de lokale overheden of wetgeving te controleren over welke regels van toepassing zijn op leveringen en bestellingen.

 

 

RETOURBELEID

Rogue Royalty produceert kwaliteitsproducten en we hebben zoveel vertrouwen in ons vakmanschap dat als je niet tevreden bent met de kwaliteit van je Rogue Royalty-product, je het artikel binnen 14 dagen na levering terug kunt zenden. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Heb je een artikel ontvangen dat toch anders is dan uw verwachting, of is het artikel toch niet de juiste maat, geen probleem. Neem in dit geval contact met ons op, zodat we u kunnen helpen bij het retourneren van het product. Uiteraard verwachten we het product in de originele staat te ontvangen, dat wil zeggen schoon, onbeschadigd, reukloos en vrij van hondenharen.

De kosten voor retour van huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening, mits het een ondeugdelijk of foutief product betreft, dan nemen wij de kosten voor onze rekening.
De retourkosten minimaliseren we door een retour verzendlabel aan te maken, dit is voordeliger dan wanneer je het pakket zelf verstuurt. Dit is alleen mogelijk binnen Nederland. De kosten hiervan zijn €6,72. Het is niet mogelijk om te retourneren zonder een verzendlabel van ons.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen.*

*Indien niet de gehele order retour wordt gezonden, zullen alleen de kosten van het geretourneerde product worden gecrediteerd.
*Toeslagen op verzendkosten zoals bijvoorbeeld ochtend of avond levering worden niet gecrediteerd.
*Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Wil je iets retourneren? Neem dan altijd even contact met ons op via de e-mail kim@rogueroyalty.com met vermelding van het ordernummer

Alle artikelen die ons magazijn verlaten, worden nauwlettend gecontroleerd en artikelen die zijn gebruikt, beschadigd of vies zijn, ongeacht de tijd dat de klant het artikel heeft gehad, kunnen niet in aanmerking komen voor terugbetaling of retourneren.

 

UITVERKOOP & AANBIEDINGEN

Het is niet mogelijk artikelen te retourneren die in de aanbieding of uitverkoop zijn.

TERUGBETALINGEN

Over het algemeen kun je de terugbetaling binnen 2 weken nadat je het terug hebt gestuurd verwachten. Deze periode omvat de doorlooptijd voor ons om de retourzending tussen 5 tot 10 werkdagen te ontvangen, de tijd die het nodig heeft om de retourzending te verwerken zodra we het ontvangen (3 tot 5 werkdagen) en de tijd die nodig is dat ons terugbetalingsverzoek door de bank wordt verwerkt (5 tot 10 werkdagen).