VRIJ VAN VERZENDKOSTEN - BINNEN NL VANAF €1000

Uw winkelwagen is leeg

WENT ROGUE, STAYED ROGUE...

Je hebt het waarschijnlijk wel eens eerder gelezen... Dat een persoon zo ontzettend veel van honden houdt dat hij of zij een bedrijf heeft opgericht dat dieren artikelen verkoopt. Of iemand die zo gepassioneerd was over dieren dat hij of zij een webwinkel voor dieren is beginnen. Hier is helemaal niks mis mee, alleen liggen de beweegredenen van Rogue Royalty net wat breder.

 

Ons doel was een merk te creëren om het bewustzijn te vergroten en een alternatief te bieden voor goedkope en slechte kwaliteit dat eruit ziet als premium kwaliteit. Of het nu om accessoires, verzorgingsproducten of voeding gaat. We bieden inzicht in pet-industrie waar geen moraal, kwaliteit en duurzaamheid is. We gaan er niet alleen over praten, we bieden ook oplossingen. Vanaf het begin streven wij ernaar om hondenbezitters de keuze te maken voor gespecialiseerde producten die zijn ontworpen op basis van hun behoeften, comfort en veiligheid. Terwijl veel huisdieren producten fancy marketing gebruiken door middel van "schattigheid" of mooie verpakking,  ontbreekt vaak wat het meest belangrijk is in een product. Kwaliteit, moraal en duurzaamheid.

Te veel producten in de dierenindustrie worden goedkoop geproduceerd en verkocht met enorme winstmarges die de ondernemers, niet de hondenbezitters, ten goede komen. Hou je niet van de weggooi maatschappij? We maken producten die lang mee gaan.. (wanneer heb je voor het laatst een product gezien waar een honden leven lang garantie op zit?)
Wil je geen producten gebruiken die gemaakt zijn van giftige chemicaliën die niet gezond zijn voor je hond of milieu? Wij produceren ons eigen assortiment van 100% NATUURLIJKE shampoo- en huidverzorgingsproducten. Wil je je hond geen junk food geven? Wij produceren ons eigen assortiment van 100% NATUURLIJKE snacks en zonder conserveermiddelen, gewoon echte voeding.

Dus welkom in de wereld van Rogue Royalty. Een wereld waar we onze hondenfamilie op de eerste plaats zetten, een wereld waarin we onze liefde buiten honden om uitbreiden tot liefde voor de aarde, milieubewustzijn, duurzaamheid, moraal en van degelijke ouderwetse makelij om de kwaliteit te behouden. We zijn anders, we denken en doen dingen anders ... in feite doen we dingen veel anders. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit producten te produceren. Wij zijn geen bedrijf, we zijn een beweging voor verbetering, we verleggen grenzen en zien het als een uitdaging om mensen de benadering van honden en gezondheid anders te laten zien .

ONS LOGO 
"De Hond voor toewijding, waakzaamheid en loyaliteit
Het paard voor genade, kracht en de geest om vrij te bewegen
Het schild ter bescherming van kwaad van alle soorten
De kroon voor de adel in actie en geest "


Ons logo weerspiegelt de kern van de overtuigingen en principes waarop we ons merk hebben opgericht, bekijk de video voor de betekenis van het Rogue Royalty logo ...

Ons materiaal is zeer praktisch, duurzaam en vol kwaliteit. Terwijl we artikelen voor alle honden hebben, van klein naar groot, is ons specialisme toch wel de grote krachtige rassen zoals Bullmastiffs, Cane Corso, Rottweilers, Duitse Herders etc. Naar beneden werken is makkelijker. Daar bedoelen we mee dat onze producten variëren van slimline, Heavy Duty en ons SupaTuff assortiment is geschiktvoor alle kleine en grote honden.

Onze 100% NATUURLIJKE SHAMPOO is puur en gemaakt met natuurlijke oliën, zonder vulstoffen of toevoegingen. Gemaakt met kokosolie als basis, het is veilig voor gebruik op honden, paarden en mensen. Onze 100% NATUURLIJKE verzorgingsproducten zijn een wereld brekend product dat speciaal door ons is gecreëerd om je hond van te laten profiteren. Onze NATUURLIJK SNACKS zijn een lucht gedroogde jerky en groene pens jerky die verrijkt zin met natuurlijke kruiden die het immuun systeem van de hond ondersteunen. Wij ondersteunen geen intensieve landbouw en geloven dat het rauw voeden van je hond zorgt voor optimale gezondheid, aangezien dit voldoet aan de behoeften van de hond. 

Bedankt voor het lezen.

Wendell Van Jour
Oprichter
Rogue Royalty
#GoneRogue