VRIJ VAN VERZENDKOSTEN - BINNEN NL VANAF €1000

Uw winkelwagen is leeg

Waarom ons SupaTuff Assortiment?

WAAROM SUPATUFF?

Ons SupaTuff assortiment is een no nonsense, ultra heavy duty assortiment ontworpen voor grote en krachtige honden. Jaren van onderzoek, testen en verbeteringen heeft geleid tot een ultiem gamma van ultra sterk heady duty artikelen voor alle soorten toepassingen. Als veiligheid,stevigheid en comfort prioriteit hebben is SupaTuff het materiaal wat je zoekt.

100% LEVENSLANG GEGARANDEERD
Sterk, stevigheid en veiligheid. Dit zijn BELANGRIJKE dingen bij het gebruik. Bij ons SupaTuff assortiment zijn alle sluitingen van roestvrij staal en een dubbele laag heavy duty stof. 
We bieden een hondenleven lang garantie op alle Supatuff halsbanden en tuigen
Als je een SupaTuff artikel aanschaft en je het idee heeft dat het niet stevig genoeg is, zendt het terug, dan storten wij het bedrag van de bestelling terug. Retour kosten zijn voor eigen rekening.
FUNCTIONEEL
Er zijn veel andere materialen waar we halsbanden van hadden kunnen produceren, maar na al die jaren zijn onze halsbanden erg populair vanwege hun vorm en functionaliteit. Voor veelzijdigheid, trainen, werken, sporten of om gewoon een goede solide halsband te hebben die praktisch en functioneel is, staat ons SupaTuff assortiment bovenaan.
COMFORTABEL
Ongeacht de grootte of type van de hond, hebben ze allemaal dezelfde eigenschappen als het gaat om de huid. Wees eerlijk, met dieren zoals honden of paarden, wil je materiaal dat sterk is maar toch zacht voor de huid. 
Onze SupaTuff stof is zacht, flexibel en ademend. In tegenstelling tot vaste stalen kettingen worden ze niet te heet of te koud en scheuren ze ook de huid van de hond niet open.
LAAG ONDERHOUD
Roestvrij stalen sluitingen en stof van hoge kwaliteit zijn weerstand tegen corrosie, roest en vervagen. Niet iedereen kent de verschillende types stof en materialen die tezamen "nylon" worden genoemd.
Ons SupaTuff assortiment is laag onderhoud, absorbeert geen water en kunnen in alle omstandigheden worden gebruikt.
Zie onze SupaTuff Halsbanden
Zie onze SupaTuff Lijnen
Zieonze SupaTuff Tuigen
 
SUPATUFF® LEVENSLANGE GARANTIE
De levenslange garantie verwijst naar de levensduur van de hond en omvat jaren van normaal gebruik en slijtage. Schade veroorzaakt door de hond [of een andere hond] op het materiaal valt niet onder de garantie, bijvoorbeeld materiaal waar honden aan hebben gekauwd.
Gebruik bij sport- of werkhonden wordt niet beschouwd als normaal gebruik.
Als het product het functionele doel behoudt, worden kleine problemen als gevolg van slijtage zoals rafelen, verlies van ringetjes of kleur niet gedekt. In het geval van een claim kunt u dit schriftelijk met afbeeldingen en aankoopbewijs bij kim@rogueroyalty.com indienen.

Rogue Royalty is niet verplicht voor verzendkosten of andere bijbehorende kosten te betalen waardoor een terugbetaling of vervanging mislukt is.